Federata Shqiptare e Rafting shpreh ngushellimet e saj të sinqerta për familjen Zuna! Federata Shqiptare e Rafting, duke marrë rastin
Uncategorized
Federata Botërore e Rafting ka postuar në faqen e saj online një artikull lavdërues për ecurinë e kryer nga ana
Uncategorized
SIGUROHUNI QË GJATË SPORTIT RAFTING T’JU SHOQËROJNE GUIDAT E CERTIFIKUARA NGA FEDERATA E RAFTING (INSTRUKTORET E RAFTING) TË CILAT JANË
Uncategorized
Hapen aplikimet për trajnim dhe çertifikim të udhërrëfyesve në specialitetet e veçanta: Rafting, Kajak dhe Kanoe, Hidrospeed, Kanonim dhe Kacavjerrje.
Uncategorized
Federata Shqiptare e Rafting pas nje pune te gjate ju njofton se tashme ka nje program te akredituar per udherrefyesit
Uncategorized
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.