Zamo Spathara

Zamo Spathara

President

Founder of the Albania Rafting Group, today President of the Albanian Rafting Federation.

Saimir Ruçi

Saimir Ruçi

Finance & Logistics

Graduated from the Faculty of Economics, at the Albanian University. Member of the Association of Certified Public Accountants for 4 years.

Andrea Gatti

Andrea Gatti

Coach

Vice President of the Italian Rafting Federation. Since 2014, external expert for professional training of Albanian Rafting guides.

Euglen Tabaku

Euglen Tabaku

Coach & Guide

Certified rafting guide from the Albanian Rafting Federation and the Ministry of Tourism and Environment.

Ortjon Vzhari

Ortjon Vzhari

Coach & Guide

Graduated in 2010 at the Naval Navigation School. Since 2010 he has attended training on rafting and practicing the sport of rafting.

Dejni Zylyftari

Dejni Zylyftari

Coach & Guide

Certified rafting guide from the Albanian Rafting Federation and the Ministry of Tourism and Environment.

KUJDES!

Guidat e çertifikuar nga Federata Shqiptare e Rafting dhe të liçencuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, janë të vetmit që njihen dhe lejohen të praktikojnë sportin e rafting në Shqipëri, sipas legjislacionit në fuqi. Këto janë guida të trajnuar sipas standardeve ndërkombëtare të Federatës Botërore të Rafting. Lista e guidave të çertifikuar nga Federata Shqiptare e Rafting dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit mund të shkarkohet nga faqa web e Ministrisë në seksionin “LISTA E UDHERREFYESVE KATEGORIA SPECIALITETI I VECANTE”. Për listën e guidave të çertifikuar nga Federata Shqiptare e Rafting dhe statusi i tyre kontrolloni “Rregjistri i guidave”

Guidat e Çertifikuar nga FSHR & Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Guidat e Çertifikuar nga Federata Shqiptare e Rafting

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.