Federata Botërore e Rafting (World Rafting Federation) ka shpallur sot bashkëpunimin me Surfrider Foundation Europe , ku qellimi kryesor është
Uncategorized
Turizmi i aventurës sidomos keto vitet e fundit është përhapur shumë në vendin tonë pasi natyra shqiptare ofron kushtet optimale
Uncategorized
Ditën e sotme Federata Shqiptare e Rafting zhvilloi një takim me aplikantët e rinj për Udhërrëfyes Turistik të Specialitetit të
Uncategorized
Today, the Albanian Rafting Federation held a meeting with the new applicants for Rafting Guides. The first speech was given
Uncategorized
Federata Shqiptare e Rafting u bënë thirrje gjithë të rinjëve të aplikojnë për trajnim dhe çertifikim të udhërrëfyesve në specialitetet
Uncategorized

Start typing and press Enter to search