Zamo Spathara

Zamo Spathara

President i FSHR

Themelues i Albania Rafting Group, sot President i Federatës Shqiptare të Rafting.

Saimir Ruçi

Saimir Ruçi

Sekretar i përgjithshëm i FSHR

Diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, në Albanian University. Anëtar i Shoqatës së Kontabilistëve të Miratuar të Shqipërisë prej 4 vitesh.

Andrea Gatti

Andrea Gatti

Thesar i FSHR

Nënkryetar i Federatës Italiane të Rafting. Që nga viti 2014, ekspert i jashtëm për trajnimin profesional të guidave shqiptare të Rafting.

Euglen Tabaku

Euglen Tabaku

Coach & Guide

Certified rafting guide from the Albanian Rafting Federation and the Ministry of Tourism and Environment.

Ortjon Vzhari

Ortjon Vzhari

Coach & Guide

Graduated in 2010 at the Naval Navigation School. Since 2010 he has attended training on rafting and practicing the sport of rafting.

Dejni Zylyftari

Dejni Zylyftari

Coach & Guide

Certified rafting guide from the Albanian Rafting Federation and the Ministry of Tourism and Environment.

KUJDES!

Guidat e çertifikuar nga Federata Shqiptare e Rafting dhe të liçencuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, janë të vetmit që njihen dhe lejohen të praktikojnë sportin e rafting në Shqipëri, sipas legjislacionit në fuqi. Këto janë guida të trajnuar sipas standardeve ndërkombëtare të Federatës Botërore të Rafting. Lista e guidave të çertifikuar nga Federata Shqiptare e Rafting dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit mund të shkarkohet nga faqa web e Ministrisë në seksionin “LISTA E UDHERREFYESVE KATEGORIA SPECIALITETI I VECANTE”. Për listën e guidave të çertifikuar nga Federata Shqiptare e Rafting dhe statusi i tyre kontrolloni “Rregjistri i guidave”

Guidat e Çertifikuar nga FSHR & Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Guidat e Çertifikuar nga Federata Shqiptare e Rafting

Start typing and press Enter to search