FSHR – AKREDITIMI I PROGRAMIT TE KUALIFIKIMIT TE UDHERREFYESIT TURISTIK

 In Uncategorized

Federata Shqiptare e Rafting pas nje pune te gjate ju njofton se tashme ka nje program te akredituar per udherrefyesit Rafting, Kayak, Kanoe, Hidrospeed, Kanionim dhe Kacavjerrje.
Rafting, Kayak, Kanoe, Hidrospeed, Kanionim dhe Kacavjerrje jane sporte shume komplekse dhe mbartin shume rrezik per jeten e turisteve vendas dhe te huaj. Ata kerkojne nje baze materiale sipas standarteve nderkombetare dhe trainime profesionale te pervitshme te guidave nga Federata Shqiptare e Rafting.
FSHR ne bashkepunim me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit dhe Ministrin e Financave dhe Ekonomis kane bere te mundur akreditimin e programit te kualifikimit te udherrefyesit turistik.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search